Mijn favorieten (0)

Accommodatie - 40 personen - 11 meter

Accomodatie voor 40 personen in Friesland

Beschikbaarheid en prijs aanvragen >>

Deze accommodatie is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door in trek bij sportverenigingen, vriendenclubs, kleine schoolgroepen en familiegroepen.

Deze groepsaccommodatie heeft een knusse verblijfsruimte, een tuinkamer en 11 slaapkamers en het gebouw biedt onderkomen aan groepen tot maximaal 50 personen. In de koudere maanden is de accommodatie geschikt voor groepen tot ca. 40 personen. De tuinkamer is namelijk niet verwarmd.

Op de begane grond bevindt zich de keuken, verblijfsruimte, sanitair en drie slaapkamers (14 bedden in totaal). Boven zijn nog 8 slaapkamers (38 bedden) en een toilet. Alle slaapkamers hebben een wastafel op de kamer. Het overig sanitair is gezamenlijk (4 douches en 7 toiletten). Alle bedden zijn voorzien van een schoon hoeslaken om het matras en een kussen met kussensloop. Een dekbed met hoes is te huur; anders moet je zelf een slaapzak meenemen.

De accommodatie ligt direct aan het meer, de Peanster Ee. Een eigen grasveld tot aan de waterkant hoort erbij, met terrassen en vuurstookplaats. De lange eigen steiger biedt een schitterend uitzicht over de Friese meren.

De open keuken is zeer compleet. Alle materialen om voor 50 personen maaltijden te bereiden zijn aanwezig. Ook schoonmaakmiddelen, theedoeken, vaatdoeken etc. zijn aanwezig.

Plaats

Nes-Akkrum, Friesland

Aankomst en vertrek

Daghuur van schepen van 9-17 uur. De valk is compleet uitgerust met vaarbooom, anker met ankerbol, landvasten, hoosvat, dweil, waterkaart van Friesland en kleine toebehoren als sleutels, toeter, en instructiekaart voor reven en omgaan met buitenboordmotor.

Data en prijzen

 

Specificaties

  • ID: 1365
  • 6x vierpersoonskamer
  • 4x zespersoonskamer
  • 1x tweepersoonskamer
  • 8 kookpitten en grote oven (op gas)
  • Magnetron, broodrooster en waterkoker
  • Professionele afwasmachine
  • 2 koelkasten en een vriezer
  • Bravilor koffiezetapparaat (snelfilter koffiemaling)

Aanvraag via Lastminutevaren.nl Alle velden verplicht.

Graag ontvang ik de beschikbaarheid en prijs van onderstaande boot

 

Datum afvaart*
Datum terug*
Huisdieren*
Afvaart eerder of
later mogelijk?*
Uw naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Opmerkingen