Bootverhuur en watersport rond Blauwestad

Watersportgebied Blauwe Stad in de provincie Groningen

Rond het prachtige Blauwestad in de provincie Groningen is sinds enkele jaren jaren een uniek watersportgebied ontstaan met volop bootverhuur waar je terecht kunt om een boot te huren, zoals sloepen, zeilboten, kano's en motorjachten. 
Dankzij de aanleg van het schitterende Oldambtmeer met 2 prachtige schone en veilige stranden, kunnen recreanten hier zwemmen, vissen, zeilen en diverse boten huren. 
Het gebied rond Blauwestad in de provincie Groningen heeft destijds maar liefst 350 hectare natuur en recreatiegebied gekregen, waardoor de watersport faciliteiten en de bootverhuur mogelijkheden hier zeer gevarieerd zijn

Jachthaven Blauwe Stad

Bootverhuur in Blauwestad en rond het Oldambtmeer

Voor bootverhuur rond Blauwe Stad tonen wij je op deze website de mogelijkheden. Je kunt hier terecht om een sloep te huren of voor het huren van bootjes zoals een zeilboot, motorboot of kano e.d.
Het Oldambtmeer is 800 hectare groot en is daardoor één van de grotere meren van ons land.  Het is qua grootte vergelijkbaar met het Sneekermeer. Het water is overal tenminste 1.30 meter diep en is daarmee uitermate geschikt voor zowel kleine bootjes als motorboten en zeiljachten. Ook zijn er in Blauwestad twee jachthavens, t.w. Jachthaven Midwolda en Jachthaven Reiderhaven.

Voor bootverhuur rond de Blauwe Stad, klik je hier in LastminuteVaren.nl op de boten van jouw keuze en selecteer hierbij de provincie Groningen.

Voor algemene informatie verwijzen we je naar de website van Blauwe Stad.