Bootverhuur en watersport rond Blauwestad

Rond Blauwestad is in de afgelopen jaren een uniek watersportgebied ontstaan met volop bootverhuur waar je terecht kunt voor boten zoals sloepen, zeilboten, kano's en motorjachten. 
Dankzij de aanleg van het schitterende Oldambtmeer met 2 prachtige schone en veilige stranden, kunnen recreanten hier zwemmen, vissen, zeilen en bootjes huren. 
Het gebied rond Blauwestad heeft destijds maar liefst 350 hectare natuur- en recreatiegebied gekregen, waardoor de watersport faciliteiten en de bootverhuur mogelijkheden hier zeer gevarieerd zijn

Jachthaven Blauwe Stad

Bootverhuur in Blauwestad en rond het Oldambtmeer

Voor bootverhuur rond Blauwe Stad tonen wij u op deze website de mogelijkheden. U kunt hier terecht om een sloep te huren of voor het huren van bootjes zoals een zeilboot, motorboot of kano e.d.
Het Oldambtmeer is 800 hectare groot en is daardoor één van de grotere meren van ons land.  Het is qua grootte vergelijkbaar met het Sneekermeer. Het water is overal tenminste 1.30 meter diep en zo uitermate geschikt voor zowel kleine bootjes als grotere boten. Ook zijn er in Blauwestad twee jachthavens, t.w. Jachthaven Midwolda en Jachthaven Reiderhaven.

Voor bootverhuur rond de Blauwe Stad, klik je op de categorie boten van jouw keuze en selecteer hierbij de provincie Groningen.

Voor algemene informatie verwijzen we je naar de website van Blauwe Stad