Mijn favorieten (0)

motorjachten - 4 personen - 9.70 meter

€ ,

Dit is een luxe en zeer complete motorboot. Het is een ideaal motorjacht voor het varen over de Friese meren. Met de stuurstand op het bovendek vaart u heerlijk in de buitenlucht, de luxe verstelbare cabriokap maakt het varen in alle jaargetijden een geweldige beleving!

Deze Linssen heeft een ruim achterdek met bij de stuurstand een zeer uitgebreid besturing- en navigatiesysteem en u heeft de beschikking over een boeg- en hekschroef. Stijlvolle salon met veel (dag)licht afgewerkt in prachtige lichte kleurstelling. Twee ruime slaaphutten met heerlijke bedden en eigen separate sanitaire ruimtes.

Deze luxe en comfortabele boot is geschikt voor twee tot vier personen en beschikt over perfecte vaareigenschappen en is uitgerust met heel veel opties. Deze boot is zeer goed manoeuvreerbaar. Vanaf het ruime achterdek bedient u deze boot met gemak, de boeg- en hekschroef helpen daarbij een handje. Aanwezige log en indicatoren zijn van Raymarine met; roerstand indicator, dieptemeter en snelheidsmeter, GPS, log en kaartplotter. Uiteraard liggen de belangrijkste waterkaarten en mooiste vaarroutes aan boord voor u klaar.

Het schip heeft zowel 12 volt als een 220 volt aansluiting. U kunt onderweg dus altijd over stroom beschikken. De walstroomaansluiting gebruikt u wanneer u aangelegd heeft in en van de vele havens die Friesland en Nederland rijk is. Door de heteluchtverwarming is het aangenaam vertoeven. Ook kunt u met minder mooi weer blijvend doorvaren en genieten. Een compleet ingebouwd audio systeem en fraai weggewerkt televisie met Digitenne in HD kwaliteit vindt u uiteraard aan boord van dit fantastische jacht.

Aan boord is de living heerlijk ontspannen met een ruime zithoek met lederen bekleding (deze is eenvoudig te verstellen naar een derde slaapplaats of lounge bed). De salon kent veel daglicht door de raampartijen, het is echt genieten van het mooie uitzicht laag over het water.

De keuken van dit jacht is uitgerust met een compleet keukeninventaris voor 4-6 personen, kook- en koekenpannen, filterkoffieapparaat en waterkoker. De koelkast heeft een inhoud van 85 liter en is voorzien van een vriesvak en er is een drie pits gaskooktoestel.

Aan boord bevindt zich veel bergruimte, in de vorm van een groot luik in de vloer in de salon, onder de rondzit en in legkasten in de salon en in de slaaphutten. In de eigenaarshut bevindt zich een frans-bed met luxe matras lattenbodem (160 x 2.00). In de slaaphut achter bevindt zich het tweede bed (140 x 200) met veel kastruimte en eigen sanitaire ruimte.

Beddengoed dient u zelf mee te nemen of bij ons te huren. Hoofdkussens zijn aan boord. U kunt voor een luxe beddengoedpakket kiezen, met fijne kwaliteit dekbedden en lakens. Natuurlijk voor u opgemaakt bij aankomst.

De luxe sanitaire ruimte ruimten beschikken over een elektrisch toilet en wastafel en een separate doucheruimte met teakhoutenbank. Het schip heeft een boiler (24 liter) voor voldoende warmwater.

Langs de gangboorden stapt u gemakkelijk aan weerszijden in het schip of op het zwemplateau. Op het zwemplateau bevindt zich een bun met o.a. de gasfles (veilig buiten boord) en een RVS zwemtrap is aanwezig. Ook vindt u op het zwemplateau een tweede douche met warm en koud water. Dit schip beschikt voer extra handvatten om veilig via het zwemplateau het achterdek te betreden.

Bij de huur van deze boot dient u minimaal 3 jaar vaarervaring te kunnen overleggen. Wij vragen u hiernaar bij uw reservering. Een vaarbewijs is bij de huur van deze motorboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat u op de hoogte bent van de vaarregels en u zich daaraan houdt en meerdere jaren ervaring hebt met varen met motorboten.

All-risk verzekerd met een eigen risico van ? 1.000,- (waarborgsom) per schade.

Opties

Kies hier uw opties.

  1. Er zijn geen opties beschikbaar. Klik op volgende stap om door te gaan.