Mijn favorieten (0)

motorjachten - 2 personen - 10.70 meter

€ ,

Een zeer charmant open kuip model, ideaal voor de Friese wateren! Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte. In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een tweepersoonsbed., badkamer met elektrisch toilet en wastafel en een aparte cel met een douche.

Aan stuurboordzijde is de stuurpositie en dashboard welke is uitgerust met een compleet navigatiepakket. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifdak, wat het 'buiten sturen gevoel' benadrukt.

De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel, Nespresso-apparaat en een complete keukeninventaris.

Dan is er in het achterste deel de salon met ruime zitbank en een vaste verplaatsbare eettafel. Daartegenover is veel kastruimte en de TV.

De salon is uitgerust met grote openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar, voor veel gezellige uurtjes aan boord.

Deze luxe Linssen wordt uitsluitend verhuurd aan ervaren schippers. Voorzien van boeg- en hekschroef.

Vaste kosten

Reinigingskosten 
€ 115,00 
 

Kies hier uw opties

VIP-pakket (2 pers.) 
€ 70,00 
SUP-Board - weekend 
€ 55,00 
Binnen parkeren auto - weekend 
€ 40,00 
Wifi - weekend 
€ 25,00 
Boordfiets - week 
€ 40,00 
SUP-Board - week 
€ 125,00 
Binnen parkeren auto - week 
€ 75,00 
IJsselmeerpakket (alleen na toestemming van de verhuurder. Vaarbewijs I en II verplicht! IJsselmeerkaart, noodsignalen, verrekijker en reddingsvesten) 
€ 20,00 
Reddingsvest 
€ 5,00 
Marrekrite-vlag 
€ 16,50 
Wifi - week 
€ 25,00 
Verschoningsset (dekbedhoes, sloop en hoeslaken) 
€ 20,00 
Extra handdoekenpakket (1 pers.) 
€ 10,00 
Boordfiets - weekend 
€ 22,50