Mijn favorieten (0)

motorjachten - 4 personen - 12.05 meter

€ ,

Dit modern gelijnde en degelijk gebouwde schip biedt veel ruimte en comfort aan 4 personen. Het jacht is gemakkelijk te varen, mede dankzij de krachtige 6 cylinder 135 pk en boeg- en hekschroef. Door de geringe diepgang kunnen ook de ondiepere wateren bevaren worden.

In de voorpunt bevinden zich een vrijstaand tweepersoonsbed met lattenbodem. Bij de voorkajuit bevindt zich een ruime badkamer met elektrisch toilet, wastafel en douche. In de keuken is een complete inventaris voor 4 personen aanwezig met o.a. een 3-pits kooktoestel met afzuiger, koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat. De salon is sfeervol ingericht met 2 L-vormige zithoeken en TV. In de achterkajuit bevindt zich een groot tweepersoonsbed voorzien van lattenbodem. Ook hier bevindt zich een badkamer met elektrisch toilet en wastafel. De douche heeft een aparte ruimte.

Het schip heeft een ruim zonnedek, voorzien van een XL-cabriotent met vaste bank. Stuurstand met GPS-kaartplotter, schijnwerper en autopilot. Het zwemplateau is bereikbaar via ingebouwde trappen.

Al met al een zeer compleet jacht voor de vakantieganger die prijs stelt op comfort.

Zonder ervaring is een vaarinstructie verplicht.

Vaste kosten

Reinigingskosten 
€ 90,00 
 

Kies hier uw opties

Schippertraining 2 uur 
€ 110,00 
Schippertraining 3 uur 
€ 145,00 
Vaarcursus 1,5 dag 
€ 275,00 
Kussen + dekbed + lakenpakket 
€ 20,00 
Handdoekenset 
€ 10,00 
Zwemvest 
€ 5,00 
Visvergunning voor een week 
€ 10,00 
Vouwfiets per nacht 
€ 5,75