Mijn favorieten (0)

motorjachten - 4 personen - 8.24 meter

€ ,

Een prachtig schip met een bescheiden buiten afmeting en veel binnenruimte. De uitgekiende indeling en de functionele uitrusting maken deze boot tot een gezellig en comfortabel vakantieschip. Bovendien vertoont dit type jacht bijzonder goede vaareigenschappen. Wellicht geniet het daarom de voorkeur van koppels of gezinnen met kleine kinderen. Maar ook de beginnende watersporter heeft een voorliefde voor deze boot.

De boot heeft twee vaste slaapplaatsen voorin die u met een tussenstuk kunt veranderen in een tweepersoonsbed. Het voorschip is door een vouwdeur gescheiden van de salon. In de salon bevindt zich de dinette die u zo om kan toveren tot een extra tweepersoonsbed.

In de keuken vindt u een tweepits gaskomfoor. Toilet en douche bevinden zich in een aparte ruimte. Zowel in de kombuis als de douche is er warm en koud stromend water. De heteluchtverwarming is heel geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen. Op deze boot beschikt u over een radio, een walvoedingkabel en een 220 V omvormer.

Op het verhoogde achterdek bevindt zich een stuurstand waar u lekker kunt zonnen. 's Avonds of bij minder weer kunt u de tent ook afsluiten.

Aan boord van deze boot zijn maximaal 2 min-bikes toegestaan. Er is helaas geen ruimte voor eigen fietsen.

Vaste kosten

Reserveringskosten 
€ 60,00 
 

Kies hier uw opties

ANWB Waterkaart 1 Friesland 
€ 16,95 
Visvergunning per week p.p. 
€ 12,50 
Toiletpapier 
€ 4,00 
Schipperstraining p.p. 
€ 110,00 
Vouwfiets p.p. 
€ 30,00 
Marrekrite vlag 
€ 15,00 
Keukenlinnen 
€ 4,00 
Huisdier 
€ 25,00 
Handdoeken 
€ 6,00 
Beddengoed p.p. 
€ 18,00 
ANWB Waterkaart 5 Overijssel / Gelderse IJssel 
€ 16,95 
Reddingsvesten p.p. 
€ 8,00