Mijn favorieten (0)

motorjachten - 5 personen - 9.25 meter

€ ,

Een groot voordeel van deze boot is de lage doorvaarthoogte. Zo kunt u op wateren varen waar de meeste andere boten van dit formaat niet kunnen komen. Hierdoor is deze motorboot ook geschikt om de Elfstedentocht te varen.

Dit is eens chip met bescheiden afmetingen en toch verrassend ruim en comfortabel. Het is een heel toegankelijk schip met als bijzonder kenmerk dat alle vertrekken gelijkvloers liggen. Daarom valt deze boot bij jong en oud in de smaak.

De stuurstand bevindt zich voor in de salon, naast de dubbele deur die toegang geeft tot de voorkuip met ronde zitbank. Tijdens de vaart zijn de schipper en de andere opvarenden gezellig samen. De bemanning kan ook ongehinderd meekijken.

De zithoek kan heel makkelijk in een tweepersoonsbed worden veranderd. Langs de kombuis (met aanrecht, koelkast en vierpits gaskomfoor) en het ruime compartiment met toilet en douche komt u in de achterkajuit. Daar is een twee- en een eenpersoonsbed ondergebracht.

Warm en koud stromend water, heteluchtverwarming, een 220 V omvormer en radio horen bij de vaste uitrusting. Het grote zonnedek is de plek om lekker te luieren en van het uitzicht te genieten.

Aan boord van deze boot zijn maximaal 4 fietsen (eigen of mini-bikes) toegestaan.

Vaste kosten

Reserveringskosten 
€ 90,00 
 

Kies hier uw opties

ANWB Waterkaart 1 Friesland 
€ 16,95 
Visvergunning per week p.p. 
€ 12,50 
Toiletpapier 
€ 4,00 
Schipperstraining p.p. 
€ 110,00 
Vouwfiets p.p. 
€ 30,00 
Marrekrite vlag 
€ 15,00 
Keukenlinnen 
€ 4,00 
Huisdier 
€ 25,00 
Handdoeken 
€ 6,00 
Beddengoed p.p. 
€ 18,00 
ANWB Waterkaart 5 Overijssel / Gelderse IJssel 
€ 16,95 
Reddingsvesten p.p. 
€ 8,00