Mijn favorieten (0)

motorjachten - 6 personen - 11.20 meter

€ ,

Dit is een prachtig jacht van 11.20 meter. Met 3 hutten biedt dit schip plaats aan 6 personen voor een onvergetelijke vaarvakantie. Onder de XL tent over het achterdek bevind zich de stuurstand en dat is de plaats waar elke gast zich thuis zal voelen. Met de nodige instrumenten zoals kompas, dieptemeter, log en onze iPad met digitale waterkaarten houdt u alles onder controle. De boeg- en hekschroef helpen u overal bij het manoeuvreren. Ook is er voor de meer frisse momenten een stuurstand verwarming aanwezig.

Eenmaal binnen loopt u door de knusse salon heen langs de van alle gemakken voorziene keuken en dinette naar de ruime voorhut, deze slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een suite uw eigen badkamer met toilet.

In het achterschip vindt u 2 slaaphutten waarvan de een een stapelbed heeft 1.85 m. resp. 1.80 m lang) en de ander een tweepersoonsbed (lengte 1.85 m.). Beide hutten zijn voorzien van een wasgelegenheid d.m.v. een wastafeltje. Ook bevindt er zich in het achterschip nog een badkamer met toilet.

Bij het huren van dit schip zonder ervaring is het bijboeken van een vaarcursus verplicht. Huisdieren zijn op dit jacht niet toegestaan.

Vaste kosten

Reinigingskosten 
€ 95,00 
 

Kies hier uw opties

Vaarcursus 2 uren 
€ 110,00 
Linnenpakket compleet (dekbed, kussen en een lakenpakket) 
€ 17,50 
Handdoekenpakket (2x handdoek, 2x washandje, 1x badlaken) 
€ 7,50 
Dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken (alleen te boeken als aanvulling op linnenpakket compleet) 
€ 10,00 
Keukenpakket (hand- en theedoeken en schoonmaakdoekjes) 
€ 4,50 
Marifoon (marifooncertificaat verplicht) 
€ 12,50 
Reddingsvest (reddingsvesten voor kinderen zonder zwemdiploma gratis) 
€ 4,00 
Vouwfiets (op basis van beschikbaarheid) 
€ 40,00 
Navigatiepakket (verplichte optie) 
€ 15,00