Mijn favorieten (0)

motorjachten - 6 personen - 12.26 meter

€ ,

Bent u er klaar voor om de kracht van rust te ervaren? Met dit unieke jacht kunt u optimaal van uw vaarvakantie genieten. U kunt schoon, geruisloos en uiterst comfortabel varen. Dit comfortabele motorjacht heeft 3 hutten met tweepersoonsbedden die langer zijn dan 2 meter en 2 badkamers met elk een douche, elektrisch toilet en wastafel.

Het jacht is ontworpen om uw leven aan boord zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken en u tegelijkertijd het gevoel van luxe te geven. Het woongedeelte bevindt zich bovendeks waardoor u een 360 graden uitzicht heeft en er veel natuurlijk licht is. Een uniek kenmerk van deze moderne keuken is de inductiekookplaat. Tegenover de keuken bevindt zich een mooie eet- en zitruimte, een L-vormige bank en een design eettafel. Door de openslaande deuren te openen kunt u het woongedeelte uitbreiden naar het achterdek. De bank op het achterdek heeft een beweegbare rugleuning zodat u kunt kiezen van welk uitzicht u wilt genieten. Het ruime zwemplateau is een echte blikvanger en praktisch in gebruik.

Deze elektrische motorboot heeft een proportionele boeg- en hekschroef en heeft een groot bereik van gemiddeld 130 km. Zo heeft u de vrijheid en kunt u een vaartocht maken via verschillende dorpen en meren voordat de batterijen moeten worden opgeladen. Wij raden u aan om dit jacht aan te sluiten op walst room tijdens een bezoek aan een dorp of stad. Zo maakt u dubbel gebruik van uw aanmeertijd. De zonnepanelen voeden de batterijen zodat u verblijf in de natuur zeer lang kan zijn.

Dit jacht is uw perfecte vakantiebestemming als u wilt ontspannen en van de natuur wilt genieten. We kijken er naar uit om u te verwelkomen aan boord van de elegante en 100% elektrische Northman!

Vaste kosten

Reserveringskosten 
€ 295,00 
 

Kies hier uw opties

Handdoekenpakket (2x 140x70 cm en 1x 45x90 cm) 
€ 10,00 
Vaar opfris uur 
€ 55,00 
Vaar opfris 2 uur 
€ 110,00 
Vouwfiets per week 
€ 40,00 
1 SUP Board 
€ 85,00 
2 SUP Board 
€ 170,00