Mijn favorieten (0)

motorjachten - 8 personen - 12.20 meter

€ ,

Dit is een groot, modern en stijlvol stalen motorjacht voor de ervaren watersporter met behoefte aan comfort en privacy. De boot is enorm ruim en heeft een luxe interieur.

De 105 PK sterke en geluidsarme motor zorgt samen met de hydraulische besturing voor een rustige en ontspannen vaart. En de boeg- en hekschroef maken het aan- en afmeren gemakkelijk.

Vaarervaring vereist! Onervaren schippers met weinig praktijkervaring moeten (tegen meerkosten) een schipperstraining volgen.

In de voorhut van dit schip bevindt zich een groot V-vormig tweepersoonsbed en veel kastruimte. De douche en toilet zijn in een aparte, ruime natte cel ondergebracht.

Daar tegenover vindt u de praktisch ingerichte keuken met vierpits gaskomfoor, koelkast en gasbakoven. De riante salon biedt plaats aan 8 personen. Van de zithoek maakt u een royaal tweepersoonsbed.

In het achterschip treft u, naast een tweede douchecel en een aparte tweede toilet, nog eens twee hutten aan. In de ene hut is een tweepersoonsbed en de andere is voorzien van een stapelbed voor twee personen.

Natuurlijk is er warm en koud stromend water aan boord en beschikt u over een TV met Digitenne, een koffiezetapparaat en een radio / CD speler. De buitenstuurstand met cabrioletkap kan zo nodig ook met hetelucht worden verwarmd. Op het dashboard zit een GPS die u gemakkelijk de weg wijst. Ook is er een walvoedingkabel en een 220 V omvormer aan boord.

Er is op het voordek plaats voor de echte zonneaanbidders, terwijl het zwemplateau achteraan uitnodigt om een duik te nemen. Achterdek beschikt over een zonneluifel.

Aan boord van deze boot zijn maximaal 4 fietsen (eigen of mini-bikes) toegestaan.

Vaste kosten

Reserveringskosten 
€ 120,00 
 

Kies hier uw opties

ANWB Waterkaart 1 Friesland 
€ 16,95 
Visvergunning per week p.p. 
€ 12,50 
Toiletpapier 
€ 4,00 
Schipperstraining p.p. 
€ 110,00 
Vouwfiets p.p. 
€ 30,00 
Marrekrite vlag 
€ 15,00 
Keukenlinnen 
€ 4,00 
Huisdier 
€ 25,00 
Handdoeken 
€ 6,00 
Beddengoed p.p. 
€ 18,00 
ANWB Waterkaart 5 Overijssel / Gelderse IJssel 
€ 16,95 
Reddingsvesten p.p. 
€ 8,00