Mijn favorieten (0)

motorjachten - 9 personen - 14.00 meter

€ ,

Dit is een zeer fraai en robuust jacht met een klassieke en tijdloze vormgeving. De bijzondere indeling van de binnenruimtes wordt bijzonder gewaardeerd door de bemanning. Super geïsoleerd, stil, veel ruimte, licht, ventilatie en vooral privacy maakt van dit schip een populair onderkomen.

Indeling:
De voorcabine beschikt over een tweepersoonsbed + eenpersoonsbed schuin boven in de zij. Een tweede cabine over bakboord met tweepersoonsbed. Badkamer met douche, elektrisch toilet en wastafel.
Twee cabines achter: 2x 2 enkele bedden, deze zijn samen te voegen tot een tweepersoonsbed, 2 badkamers met elektrisch toilet, douche en wastafel.
Midscheeps: salon, ruime zithoek die snel om te vormen is tot een tweepersoonsbed en keukenhoek gelijkvloers.

Het schip beschikt over een ruime keuken met 3-pits gasstel, grote koelkast, oven en complete inventaris voor 11 personen. Grote ruime salon met U-bank, televisie en radio/CD-speler. Verwarming: lucht circulatie en centrale verwarming in de cabines.

Bovenstuurstand met GPS, kaartplotter, dieptemeter, 220 v omvormer (max 3000 Watt), boeg- en hekschroef, XL-cabrioletkap, dekstoelen, dektafel en ge´┐Żntegreerde wenteltrappen vanwaar u eenvoudig naar het zwemplateau met zwemtrap wandelt en gemakkelijk aan en van boord stapt.

Zonder ervaring is een vaarinstructie verplicht.

Vaste kosten

Reinigingskosten 
€ 90,00 
 

Kies hier uw opties

Kussen + dekbed + lakenpakket 
€ 20,00 
Handdoekenset 
€ 10,00 
Schippertraining 2 uur 
€ 110,00 
Schippertraining 3 uur 
€ 145,00 
Vaarcursus 1,5 dag 
€ 275,00 
Zwemvest 
€ 5,00 
Visvergunning voor een week 
€ 10,00 
Vouwfiets per nacht 
€ 5,75