Mijn favorieten (0)

motorjachten - 6 personen - 11.10 meter

€ ,

Dit is een stevig en solide bot. Het biedt all-season vaarplezier met comfortabele en ruime vertrekken! Het schip is ruimtelijk ingericht en kent maar liefst 6 vaste slaapplaatsen, hoge plafonds (ruim 2 m.), twee stuurwielen en hoogwaardige thermopane isolering. Dit jacht biedt comfort en rust tijdens zowel de warme en actieve zomerdagen als de gezellige winternachten. Mede dankzij deze solide isolering en CV verwarmig systeem is dit jacht geschikt voor varen door het gehele jaar heen!

Aan boord tref je voorzieningen die bijdragen aan het vaarplezier en jouw vaarvakantie zullen vergemakkelijken: o.a. een vaatwasser, campingkoelkast met vriesvak, hydraulische boeg- en hekschroef. Ook is het schip in 2019 volledig gerenoveerd en voorzien van o.a. een compleet nieuwe motor, nieuwe vloeren en nieuwe bekleding.

De stahoogte op dit schip is overal ruim 2 meter, de zese bedden zijn dit ook. Doordat de buitentent ontbreekt is de doorvaart beperkt en is dit schip uiterst geschikt om door de Utrechtse en Amsterdamse grachten te varen! Dit maakt dit schip een waar genot om te ervaren. Bovengemiddeld veel ruimte en luxe voor zijn klasse.

Uw gegevens

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
Telefoon 2
E-mail*
Aantal personen*