Mijn favorieten (0)

motorjachten - 8 personen - 12.15 meter

Van vr 28-10-2022 14:00 uur tot ma 31-10-2022 9:00 uur

€ 892,
00

Motorjacht met uitstekende vaareigenschappen

Dit jacht staat bekend om zijn uitstekende vaareigenschappen. Zowel op kruissnelheid als met manoeuvreren. Dit praktisch uitgeruste schip biedt ruimte voor 8 gasten. Het is overcompleet uitgerust voor een uiterst comfortabel verblijf gedurende jouw vaarvakantie.

Zo kent dit schip 6 + 2 slaapplekken, 2 douches, twee extra comfortabele sanibroyeur toiletten en twee koelkasten. Bijzonder aan deze boot is dat de douches beiden gescheiden zijn van de toiletten. Ook zijn de douches zeer ruim en hebben elk een eigen boiler; dus warm water in overvloed! Ook de vertrekken kun je naar eigen inziens opwarmen. In plaats van een heteluchtkachel geniet je namelijk van een moderne CV-installatie.

Op het bovendek geniet je ook volledig van de vrijheid. De splinternieuwe tent met XL-kap is uitgerust met een nieuw stofsoort. Dit is een hele mooie dikke blauwe tentstof die aan de binnenkant geplastificeerd is in het lichtgrijs. Buiten geniet je van een verwarmde stuurstand, een anti-slip vloer, inclusief een prachtig zwemplateau met uitklapbare zwemtrap. Binnen is dit jacht voorzien van nieuwe matrassen, nieuwe kussens op de banken en nieuwe gordijnen. Mogelijkheden genoeg: een ideale boot voor een gezinsvakantie of vakantie met meerdere volwassenen.

Uw gegevens

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
Telefoon 2
E-mail*
Aantal personen*