Last minute bootverhuur | Alle beschikbare last minute boten op een rij

De beste psychiater is varen op het water

Boot huren als medicijn

Om alle plichten en zorgen even echt van je af te kunnen zetten is een dagje varen of een vaarvakantie het best werkende medicijn. Maar enkele maanden geleden wist je nog niet dat je daar op dit moment hard aan toe zou zijn. Daarom heb je toen nog geen gebruik gemaakt van de bootverhuur. En om nu in de digitale jungle nog eens lastminute een boot zien te vinden die ook nog eens voldoet aan jouw wensen, zou voorheen geen eenvoudige klus zijn geweest.
Maar de oplossing heb je ondertussen gevonden. Dit online platform geeft je niet alleen een overzicht van lastminute bootverhuur in heel Nederland, maar biedt je ook nog de mogelijkheid om jouw favoriete motorjacht of zeiljacht direct te reserveren.


Lastminute varen.nl is hiermee uniek in Nederland binnen de bootverhuurbranche. Wij zijn een betrouwbare partner... In de afgelopen jaren zijn via onze reguliere bootverhuur aanbiedingen al vele honderden boten verhuurd.

Last minute een boot huren

Juist omdat er steeds meer mensen bij een Yachtcharter een boot gaan huren op het moment dat ze daar zin in hebben is Lastminute Bootverhuur daar de oplossing voor. Wij zijn je dan ook graag van dienst. Mocht je nog vragen hebben, dan kunt u via de live chat contact leggen met onze klantenservice of even bellen of mailen. Dat geldt ook voor speciale arrangementen op feestdagen zoals Hemelvaart, Pasen en Pinksteren.

Betrouwbaar aanbod boten

Met alle bootverhuur bedrijven wiens boten hier te huur worden aangeboden, hebben wij tevens een samenwerking m.b.t. de reguliere verhuur van boten. Alle aangeboden boten die wij hier lastminute aanbieden zijn dus in de reguliere bootverhuur al regelmatig via ons verhuurd, waardoor wij deze als betrouwbaar mogen bestempelen.
Dus wil je een sloep, zeilboot of motorboot huren, dan kun je zorgeloos gebruik maken van onze lastminute bootverhuur.

Graag horen wij jouw reactie als je gebruik hebt gemaakt van onze lastminute bootverhuur in Friesland of elders in Nederland. Dat kan via de live-chat of per e-mail, of onderstaand formulier.

Wij wensen jullie een fijne vaarvakantie, dagje uit of weekendje op het water.