Mijn favorieten (0)
Deelname is vrijblijvend en kosteloos op basis van No cure, no pay. Alleen bij daadwerkelijke verhuur via Lastminutevaren.nl  (LMV) brengen wij een nette commissie in rekening.
 • Registreer uw bedrijf via Registreren verhuurders en maak hier een account aan.
 • Plaats uw verhuur boten en accommodaties in uw eigen beheer omgeving welke is gekoppeld aan uw bootverhuur en vakantieverblijf account. Uw objecten zijn dan nog niet in beeld voor de bezoekers.
 • Wilt u een boot, boottocht, of vakantiehuisje als last minute verhuur aanbieden, dan geeft u bij dit object in de kalender de beschikbare periode, aankomst en vertrektijden en de prijs aan en activeert u deze. Uw boot, boottocht of vakantiehuisje staat zo binnen 30 seconden online.
 • In uw eigen beheeromgeving kunt u zien hoe vaak uw boot of vakantiewoning in de zoekresultaten wordt getoond en ook hoe vaak de detailpagina van uw boten of accommodaties worden bekeken.
 • Wordt een boot niet geboekt en is de aanvangsdatum ingegaan, dan verdwijnt deze aanbieding automatisch uit beeld. Zo ook als voor een object een reservering wordt verzonden.
 • Wordt een boot of zeiltocht e.d. geboekt dan vult de huurder het reservering formulier in welke is gekoppeld aan uw detailpagina. De reservering komt bij u per e-mail binnen en tevens bij LMV.
 • U controleert of de boot of arrangement nog daadwerkelijk beschikbaar is. Dit bevestigt u per e-mail aan LMV en handelt hier na z.s.m. de reservering met huurder verder af.
 • LMV factureert de commissie achteraf aan verhuurder.
 • U behoudt het recht om uw objecten zelf rechtstreeks te verhuren, ook wanneer deze in dezelfde periode door u hier zijn aangeboden. Wel moet u  deze daarna bij ons wel offline zetten. Doet u dat niet en wordt deze alsnog via LMV gereserveerd, dan gaan wij voor de klant op zoek naar een passend alternatief. Bij de eerste keer berekenen we hiervoor geen kosten, bij de tweede keer 5 % en de derde en volgende keren 10%.

  Belangrijk bij de presentaties van uw boten, zeiltochten, vakantiehuisjes etc.

  Het is uitermate belangrijk dat u alle gegevens, accessoires, opties, restricties, borg en alle bijkomende kosten vermeld. Als verhuurder is het niet toegestaan dat de huurder aan u hogere kosten moet betalen dan dat op het reserveringsformulier vermeld staat. Dit zou dan ook betekenen dat u niet alle bijkomende kosten aan het object hebt toegevoegd waardoor de bezoekers onvoldoende door u zijn geïnformeerd. Het risico van niet opgegeven kosten die u wel bij de gegevens op LMV had moeten vermelden, komen dan ook voor uw eigen rekening en mogen niet worden doorberekend aan huurder. 
   
 • LMV behoudt zicht het recht voor om teksten en afbeeldingen van verhuurders aan te passen, indien nodig.
 • Wij behouden ons het recht voor om een verhuurder uit te sluiten van deelname aan LastminuteVaren.nl.