Mijn favorieten (0)

Klantenservice LastminuteVaren.nl

Op deze website kun je lastminute een boot reserveren of de beschikbaarheid aanvragen voor jouw gewenste periode als deze niet online wordt aangeboden. Mocht jij je afvragen hoe je hier online een motorboot, sloep, zeilboot of vakantiehuisje kunt boeken, dan vind je in deze rubriek van de klantenservice ongetwijfeld antwoord op al jouw vragen.

Je huurt hier rechtstreeks bij het verhuurbedrijf!

Vanuit LastminuteVaren.nl werken wij uitsluitend met professionele verhuurders. Geen particulieren dus. Hierdoor heb je altijd de garantie dat alles naar behoren geregeld wordt. Direct na de online reservering verloopt het contact dan ook rechtstreeks verder met de verhuurder. 

Laagste prijs garantie

Doordat wij alleen maar met professionele verhuurders werken, en altijd hun eigen tarieven hanteren, heb je ook altijd de laagste prijs garantie. Want wij werken bij een reservering niet met een opslag voor onze diensten.

Hoe werkt het?

Bij iedere boot, vakantiehuisje e.d. staan de beschikbare periodes online. Je kunt deze periode aanklikken, en daarna de boot/huisje reserveren d.m.v. de gevraagde gegevens in te vullen. Zodra je de reservering hebt voltooid, wordt deze automatisch naar het verhuurbedrijf gezonden. Zij sturen je de overeenkomst. Tevens heb je dan alle gegevens van de verhuurder. Voor vragen kun je dan gewoon rechtstreeks bij de verhuurder terecht.

Mocht je contact met ons op willen nemen dan kan dat tijdens kantooruren tot 16.30 uur, op nummer 0629606090. Op woensdag echter op het nummer 0629603610.
Buiten deze uren kun je onderstaand contactformulier invullen. Je krijgt dan z.s.m. bericht terug.


Groeten,

Team Lastminutevaren.nl
Sabina, Yvonne, Harrie