Bavaria Yachtbau

De Bavaria zeiljachten behoren tot de meest gevraagde zeilschepen uit ons gehele verhuur aanbod. En dat begrijpen wij wel. Want deze degelijke zeiljachten, afkomstig van Bavaria Yachtbau in Duitsland, hebben de veiligheid én goede zeileigenschappen hoog in het vaandel staan.
De firma beschikt maar liefst over ruim 600 medewerkers en behoort dan ook tot de grootste jachtbouwers van Europa. Tevens beschikt Bavaria Yachtbau over een hi-tech machinepark voor seriematige productie.

Foto: Bavaria C38

16 unieke zeiljachten

Het aanbod van de “Bavaria’s” bestaat op dit moment uit maar liefst 16 verschillende zeiljachten vanaf 9.75 meter (Cruser 34 en de Easy 9.7) tot 16.16  meter (C 57). Op die laatste na, allemaal “vaarbewijs vrij”.  Dat laatste wil overigens niet zeggen dat je zonder de nodige ervaring zomaar een Bavaria kunt huren, want deze moderne zeilschepen vragen van de huurder wel de nodige kennis en zeilervaring.

Catamarans

Naast de zeiljachten bouwt Bavaria Yachtbau ook catamarans en motorjachten. In 2014 heeft Bavaria een Franse catamaran werf overgenomen. Hier worden hyper moderne  catamarans gebouwd, onder de merknaam “Nautitech”. Mede door de overname van deze werf heeft Bavaria Yachtbau overigens wel enkele jaren in zwaar weer verkeerd, wat zelfs heeft geleid tot een faillissement van de firma. Maar gelukkig is het gehele bedrijf in 2018 overgenomen door een investeringsmaatschappij, wat er toe geleid heeft dat “Bavaria” wederom toonaangevend en kerngezond is in de markt van o.a. de zeiljachten en catamarans.
Wil je meer weten over de Nautitech Catamarans? Bezoek dan de website van de Nederlandse importeur van Nautitech, Jansma Jacht in Sneek.

Unieke motorjachten

In de lijn van de sportieve en hoogwaardige zeiljachten en catamarans biedt de unieke scheepsbouwer nu ook al luxe motorjachten. Deze sportieve jachten van Bavaria staan garant voor Luxe, Emotie en Prestige. Het aanbod bestaat op dit moment uit 11 luxe en snelle motorboten, variërend in lengte van 9.50 meter tot 16.36 meter!!
Ben je voornemens om een sportief en snel motorjacht aan te schaffen en kan jouw imago nog wel een extra snufje luxe en prestige gebruiken, dan is het zeker de moeite waard om je te oriënteren op het uitzonderlijke aanbod van Bavaria Yachts!

Foto: Bavaria R40

Bavaria dealers 

Populaire schepen vragen uiteraard om goede en voldoende verkooppunten. Bavaria heeft dan ook alleen al in Nederland 3 dealers voor o.a. hun zeiljachten. In Friesland zijn 2 dealers gevestigd. In Lemmer is dat Westside Sailing, met tevens een vestiging in Almere. En in Sneek is dat de eerder genoemde Jansma Yacht, die dus ook over het dealerschap beschikt van de Nautitech Catamarans.
In heel Europa beschikt Bavaria over maar liefst 25 dealers. Deze zijn o.a. gevestigd in Duitsland, Polen, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Groot Brittannië en dus ook in Nederland.

Bavaria Zeiljacht huren

De Bavaria zeiljachten zijn ook volop te huur. U kunt zo'n zeilacht huren als een try-out als u voornemens bent om een Bavaria jacht aan te schaffen. Maar uiteraard ook als u gewoon van een heerlijke zeilvakantie wilt genieten op een sportief en toch luxe zeiljacht. Dat kan uiterard in het zeilmekka Friesland, maar je kunt ook een Bavaria zeilboot huren in Zuid-Holland en de andere provincies. 

Meer info?

Wilt u meer informatie over een specifieke boot of jacht uit het aanbod van Bavaria, dan kunt u contact opnemen met 1 van de dealers die hierboven vermeld staan. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat er vanuit de Bavariadealers contact met u wordt opgenomen.
 
 Bron: Bavaria Yachtbau en Jansma Jacht