Individuele zeilreizen

Je wilt graag meezeilen met een zeiltocht maar je hebt geen gezelschap die dat ook wil. Dat hoeft geen probleem te zijn. Er zijn diverse zeiljachten die regelmatig individuele zeiltochten organiseren waar je je alleen of met enkele personen kunt inschrijven voor een 1 daagse zeiltocht of zelfs meerdaagse zeilreizen.

Dagtochten of een dagdeel zeilen

Het aanbod voor deze individuele zeiltochten is zeer divers. De meeste traditionele zeiljachten, zoals de klippers, schoeners e.d., organiseren circa 1x per maand zo'n zeiltocht Wil je zelf ook eens zo'n unieke zeiltocht meemaken? Kijk dan in de categorie Zeilen met Schipper naar het aanbod dagtochten op een zeiljacht. Inschrijven kan voor je alleen, met je vriend/vriendin of partner, met het hele gezin of ieder ander klein gezelschap. Zowel lastminute als verderop in het seizoen.

Meerdaagse zeilreizen

Lekker genieten of lekker lang genieten? Ga je voor dat laatste, dan zijn de meerdaagse zeilvakanties op jouw lijf geschreven. De duur van deze meerdaagse zeilreizen variëren van 2 daagse tochten tot complete zeilvakanties van 7 tot 10 dagen. Ook hier kun je je individueel inschrijven of met een klein gezelschap. Uiteraard kun je ook een compleet zeilschip met schipper afhuren voor een meerdaagse zeiltocht met een eigen gezelschap.

​Bestemmingen

De bestemmingen van de diverse zeiltochten en zeilreizen verschillen van zeilen op de Friese meren, zeilen op het IJsselmeer en Markermeer tot de Waddenzee of zelfs zeilreizen naar het buitenland. Bij de meerdaagse tochten wordt in ieder geval de Waddenzee vaak betrokken. Hier gaat de schipper dan vast en zeker het schip droogleggen op het wad. Een onvergetelijke ervaring. Verder wordt ook vaak bij een van de waddeneilanden aangelegd wat dan tevens vaak een overnachtingsplek is.

Catering

Voor hapjes, drankjes en maaltijden aan boord wordt altijd wel gezorgd. Deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de zeiltocht of zeilreis. Een uitzondering kan voorkomen bij de opstaptochten voor 1 dagdeel, maar dat wordt bij de inschrijving wel duidelijk aangegeven.

Informatie

Wil je meer informatie of data e.d., laat jouw wensen dan bij ons achter via onderstaand formulier. Wij sturen je dan z.s.m. de info voor een dagtocht of zeilreis. Bellen kan ook. Maak dan gebruik van onze helpdesk.