Boot huren in Zuid-Holland

Mooie vaarroutes, bezienswaardigheden e.d.

Boot huren in Zuid-Holland

Als je een motorboot of kajuitzeilboot wilt huren voor een vakantie of short break, is Zuid-Holland misschien niet altijd het eerste vaargebied dat in je op komt. Maar deze provincie is rijk aan schitterende wateren, toeristische trekpleisters, watersportplaatsen en natuurrijke vaarroutes. De verhuur van motorboten en zeiljachten is hier dan ook zeer uitgebreid. Van een open zeilboot of sloep tot betaalbare of luxe motorjacht en (kajuit)zeiljachten.

Boot huren

De mooiste vaargebieden in Zuid-Holland

Als je binnenkort een boot gaat huren in Zuid-Holland en je bent nog niet op de hoogte van de mogelijkheden in deze mooie waterlodge-provincie, dan kun je gebruik maken van reeds bestaande vaarroutes. Voor de exacte routes verwijzen we je naar de website BootverhuurinNederland.nl. Hier geven we je alvast een opsomming van de mogelijkheden.

Motorjacht huren

De Vaarroutes

Je kunt de provincie met een eigen- of huurboot doorvaren van Noord naar Zuid en natuurlijk andersom. Je kunt deze vaarroute zelfs in het noorden al beginnen vanaf Markermeer of het IJ naar Amsterdam en zo door naar Alphen aan de Rijn, Gouda, Dordrecht en Willemstad. Het is een verrassende vaarroute met een zeer divers scala aan bezienswaardigheden en verscheidenheid aan omgevingen.
Verder zijn er nog diverse vaarroutes in Zuid-Holland. De Bootverhuur bedrijven en Yachtcharters hebben routekaarten aan boord van hun motorjachten, zeiljachten, sloepen e.d.

De Zuid-Holland Vaarroute

Het startpunt van de route begint in Kortenhoef. Hier vandaan vaar je naar Uithoorn, dan door naar Leiden, Delft, Rotterdam-Gouda, van Gouda naar Montfoort, van Montfoort naar Maarssen en van Maarssen naar de Vecht om vervolgens weer in Kortenhoef aan te komen. Wil je een motorboot of zeiljacht huren en daarmee deze route varen, dan vind je aan deze route diverse Yachtcharters en bootverhuurders. Tijdens deze vaarroute zie je erg veel bezienswaardigheden in de steden en dorpen aangrenzend aan de route. Je ontdekt hierbij dat Zuid-Holland niet alleen een industrie-provincie is maar juist ook veel mooie gebouwen, natuur en andere bezienswaardigheden heeft.

Zeilen in Zuid-Holland

Bezienswaardigheden in Zuid-Holland

In Zuid-Holland is veel te zien en te beleven. Voor een vaarvakantie, een dagje varen of een zeiltocht met schipper voor een bedrijfsuitje of ander feest. Denk hierbij aan steden zoals Gouda, Leiden en Den Haag. Maar Zuid-Holland vanaf het water is nog veel mooier. Als je alle bezienswaardigheden van deze verrassende watersport provincie in een vaarvakantie van 1 week wilt bekijken, dan kun je kiezen voor de zgn. Zuid-Holland route. De vaarroute is met een motorjacht of zeiljacht circa 230 km lang, met 73 bruggen en 14 sluizen. Deze route is bedoeld om volop te genieten van jullie vaarvakantie op een motorjacht, open zeilboot of kajuitzeiljacht.

Trouwen op een boot in Zuid-Holland

Er is nog een unieke reden om een boot te huren die niet alleen Zuid-Holland maar in heel Nederland steeds vaker wordt toegepast. En dan hebben we het over trouwen op een boot!! Want er wordt door de a.s. bruidsparen steeds vaker gezocht naar unieke trouwlocaties. En trouwen op een boot is zeer zeker een unieke trouwlocatie!

Lastminute een boot huren

Je bent nu in de website Lastminutevaren.nl. Je kunt hier eenvoudig online een boot huren. Uiteraard hebben we hiervoor de lastminute aanbiedingen. Maar wil je een boot voor een latere periode huren dan kun je de beschikbaarheid per boot aanvragen. Wij zullen je dan z.s.m. de beschikbaarheid en tarieven doorgeven.