Last minute trouwen op Trouwschip Bounty

trouwen op een boot

Jullie hebben trouwplannen... En je kunt niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen of is je partner zwanger en wil je naast dat het straks goed geregeld is voor jullie kinderen op een romantische wijze elkaar het ja-woord geven? Er zijn diverse redenen om op zeer korte termijn in het huwelijk te treden. Voor deze aanstaande bruidsparen biedt Trouwschip Bounty de unieke mogelijkheid om binnen een maand jullie bruiloft te arrangeren. 

Melding huwelijk

Vanaf 1 september 2015 is er een belangrijke wetswijziging plaats gevonden met betrekking tot ondertrouw. Sinds die dag doe je namelijk geen huwelijksaangifte meer, maar maak je een melding van jullie voorgenomen huwelijk. De akte van huwelijksaangifte is hiermee komen te vervallen, waarvoor een meldingsformulier in de plaats gekomen is. Het meldingsformulier dient uiterlijk twee weken voor de trouwdatum te zijn ingediend bij de gemeente waar je in het huwelijksbootje wilt stappen. Je hoeft dus niet in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar (één van) jullie ingeschreven staat.

Keurmerk Trouwen

Trouwschip Bounty heeft als eerst zeilende trouwlocatie het 'Keurmerk Trouwen' mogen ontvangen van de 'Nederlandse Trouw Branche Organisatie'. Trouwschip Bounty kan jullie bruiloft van A tot Z verzorgen. Mede door de professionele medewerkers en de goede contact met diverse leveranciers binnen de toruwbranche kan Trouwschip Bounty jullie volledig ontzorgen. Aanstaande bruidsparen krijgen een persoonlijk adviseur die alle wensen op een rijtje zet. Het wordt een onvergetelijke dag op het water! 

Mochten de weersomstandigheden toch anders zijn dan dat jullie hadden gehoopt, dan hebben de klassieke zeiljachten van dit kaliber voldoende binnenruimte om daar op prachtige wijze jullie trouwdag te kunnen vieren. Dergelijke partyschepen hebben voldoende ervaring om te varen met slecht weer en toch volledig aan jullie wensen te voldoen. Meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.