Zeilen tijdens het bedrijfsuitje

Een zeiltocht op een klassiek zeiljacht is gegarandeerd een doeltreffende manier om als werkgever de waardering op het personeel over te brengen. Daarnaast heeft het zeilen als bedrijfsuitje nog meer voordelen. Door samen met de schipper en alle collega's het schip op koers te houden, zijn er dus al snel overeenkomsten met de werksituatie, alleen nu in een totaal andere omgeving en in een optimale sfeer.

Zodra het zeilschip eenmaal koers zet richting IJsselmeer of Waddenzee, kan het gezelschap vrijblijvend meezeilen op het prachtige zeiljacht. Na korte tijd zal de teamgeest onder de groep collega's al snel versterken en zal deze op een nieuwe wijze met elkaar samenwerken. Dergelijke tochten zoals zeiltochten op de Waddenzee kunnen ook via deze website als lastminute zeilen gereserveerd worden.

Feest en zeilen

Ook voor allerlei feesten is een boottocht op een traditioneel zeilschip een garantie voor een goede sfeer. Een verjaardag, jubileum, dagtocht in Friesland of welke feestelijke gelegenheid ook... een boottocht biedt een ongekende sfeer voor de gasten. Op deze website LastminuteVaren.nl zie je een overzicht van de beschikbare zeilschepen.

Individuele zeiltochten

Veel schippers van traditionele zeilschepen zoals platbodems en klippers, organiseren regelmatig zgn. individuele zeiltochten. Hierbij hoef je niet als compleet gezelschap het hele schip af te huren, maar kun je alleen of met je partner, het hele gezin of met vrienden inschrijven en dan dus individueel meezeilen voor een onvergetelijke zeiltocht op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. De individuele zeiltochten op deze website vallen onder onze noemer lastminute zeilen en zijn dus op korte termijn te reserveren.  Kijk hiervoor in de categorie Zeilen met Schipper voor de beschikbaarheid.

Kleine platbodem zonder schipper huren

Als je zelf graag op een platbodem zeiljacht wilt varen, maar dan liever met je eigen gezin of met enkele vrienden of kennissen, dan kun je ook zelf een klein platbodem zeiljacht of zelfs een platbodem motorjacht huren. Deze kleine platbodems zijn meestal geschikt voor 2 tot 6 personen. Als je enige zeilervaring hebt dan kun je zo'n platbodem zonder schipper huren, en wel hier online. Als je een platbodem zonder schipper hebt gevonden maar je wilt er eerst meer informatie over hebben, dan kun je dat hier ook online aanvragen.