Over ons

LastminuteVaren.nl is gevestigd in Bolsward / Friesland en als bedrijf al 17 jaar actief op het internet, waarvan ruim 12 jaar in de verhuur van boten en vakantiehuisjes.
Ons doel is om de beste huur- en verhuurverhouding te bieden aan onze partners en aan de bezoekers die op korte termijn een motorjacht, zeiljacht of andere boot of vakantiehuisje willen boeken.Voor een bezoeker op het internet die op korte termijn een boot wil huren is het bijna ondoenlijk om 1 voor 1, alle websites te doorlopen om een beschikbare boot of accommodatie te vinden die voldoet aan de wensen van de huurder.
Op zo'n moment blijkt weer dat het internet een soort jungle is die wel een goede gids kan gebruiken die bootverhuurders en hun doelgroep op 1 centraal en overzichtelijk platform weet samen te brengen. En die gids is LastminuteVaren.nl.

Wil je een boot huren en heb je daar nog vragen over, dan kun je die stellen via info@lastminutevaren.nl.
Dat geldt ook als jij zelf actief bent in de bootverhuur of anderzijds actief in de watersport en wil je meer informatie over LastminuteVaren.nl, dan kun je daar met ons over bellen of mailen.