Mijn favorieten (0)
LastminuteVaren.nl is een onderdeel van Genista Communicatie uit Bolsward in Friesland.
Als internetbedrijf zijn wij al jaren lang actief in de bootverhuur. De eerste stap in deze branche was onze website BotenverhuurinFriesland.nl, welke enkele jaren later werd aangevuld met een landelijk aanbod via BootverhuurinNederland.nl. Tevens hebben we voor de verhuur van boten voor de Duitse markt de website HollandBootsverleih.de ontwikkeld.
We mogen ons dus gerust ervaringsdeskundige noemen als het gaat om het bezoekersgedrag op het internet van de doelgroep die een boot wil huren. En dat in combinatie met ons intensieve contact met de verhuurders, maakt ons al met al tot een respectabele partner als het gaat om de verhuur en het huren van boten.Vanuit de watersportbranche kregen wij regelmatig het verzoek van onze verhuurders of wij iets konden betekenen in de lastminute bootverhuur. Iedere verhuurder biedt uiteraard de lastminutes wel aan op de eigen website, maar het is voor de bezoeker die op korte termijn een boot wil huren ondoenlijk om 1 voor 1 alle sites uit te spitten om een beschikbare boot te vinden die voldoet aan de wensen van de huurder.
Juist op zo'n moment is het overduidelijk dat het internet eigenlijk een jungle is die wel een goede gids kan gebruiken. Een gids die bootverhuurders en hun doelgroep op 1 centraal en overzichtelijk punt weet samen te brengen. En die gids zijn wij dus... LastminuteVaren.nl. 

Wilt u een boot huren en heeft u daar nog vragen over, dan kunt u die stellen via de chat op deze website of via het contactformulier.
Bent u een Yachtcharter of anderzijds actief in de watersport branche en wilt u meer informatie over LastminuteVaren.nl, kunt u daar met ons over chatten, mailen of bellen.